Om Papas

I hjertet af Herning

Papa's er en kendt, hyggelig og kvalitetsbevidst restaurant, der ligger i den østlige ende af Hernings gågade, med bl.a. Murphy's, Old Irish og Fox & Hounds som naboer.

Papa's to ejere har over 25 års erfaring i restaurantbranchen i Herning. Den røde tråd har altid været kvalitetsråvarer og service i top. Derfor er personalet nøje sammensat for at hele tiden holde kvaliteten og servicen i top.

Vi bruger stort set ikke en krone på reklamer. Vi lever af og samler på tilfredse kunder.


En unik smagsoplevelse

Vi bruger kun, og kun friske råvarer - vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har vi haft mange års samarbejde med et af landets førende cateringfirma, AB Catering (dansk cateringfirma).

Alt mad i vores menukort er hjemmelavet - helt fra bunden og kun med de bedste råvarer. Vores hjemmebagte brød og pizzabund sikrer et vigtigt fundament i en uforglemmelig smagsoplevelse du vil få af at spise mad fra Papa's.

Vi er meget kendte for vores kebab, som består af 100% ren kalvekød. Vores kalvekebab er hjemmelavede, og dens ingredienser sikrer en smag man næppe oplever andre steder i byen.


Tilfredse kunder

Spørger du dine venner og bekendte om et godt spisested i Herning, så vil Papa's formentligt blive nævnt. Vi kan i hvert fald konstatere at vores fokus på kvalitetsråvarer og topservice kan betale sig. 

Knap 200 anmeldelser af Papa's giver en flot tilfredshedsscore på 4.8 ud af 5, hvilket betyder at du hos os kan regne med at få en rigtig god oplevelse.

 

Vi glæder os til at byde dig varmt inden for hos Papa's i Herning.